Badkamer kitten

Badkamer kitten

Een nieuwe badkamer kitten, sanitair kitten, toilet kitten of de bestaande kitvoegen in uw badkamer vervangen? Dit kunt u zelf proberen te doen, maar een badkamer kitten is geen gemakkelijke klus die zomaar even gedaan wordt. Een badkamer kitten dient geduldig en secuur te worden gedaan, zodat er geen lekkages of andere problemen ontstaan. Daarnaast dient er gebruik te worden gemaakt van de juiste professionele kitsoort die zowel waterbestendig als schimmelwerend is.

Waarom een badkamer kitten?

Een badkamer kitten voorkomt lekkages en schimmel in de badkamer. Omdat de kitvoegen in  een badkamer dagelijks bloot staan aan zeer veel water, kalk en zeepresten kan slecht kitwerk of een lekkende kitvoeg grote gevolgen en ongewenste kosten met zich mee brengen. Verzekeraars dekken namelijk geen (gevolg)schade wanneer een lekkage het gevolg is van achterstallig onderhoud. Een badkamer kitten is daarnaast ook nog eens bevorderend voor de hygiëne van een badkamer. Door uw badkamer met de juiste kitsoort te kitten wordt schimmelvorming voorkomen die door vocht en stilstaand water kan ontstaan. Daarnaast ziet een goed gekitte badkamer er ook nog eens fraai uit.

Overig kitwerk

 

U kunt bij ons ook terecht voor het overige kitwerk in huis. Zo adviseert Mastickit welk kitmateriaal het best past bij uw vloer, voegen we het kitwerk van een terras en hebben we ruime ervaring in het afkitten van bestaande en nieuwe zwembaden. Neem contact om de mogelijkheden te bespreken.

  Contact formulier

  Voordelen badkamer kitten door Mastickit

  • Scheelt u veel tijd en moeite
  • Professionele waterbestendige en schimmelwerende kit
  • Geen lekkages
  • Garantie op uw kitwerk
  • Fraaie en strakke kitvoegen